miercuri, 22 ianuarie 2020

[Podcast]Ediția din 24 ianuarie: Retrospectiva filosofică a anului 2019



La început de an se numără cărțile. Pentru ediția din 24 ianuarie vă propunem să ne amintim de acele cărți de autor sau traduceri filosofice , publicate în anul 2019, care ne-au bucurat mintea și care ne-au îmbogățit viața reflexivă.  În vederea acestui lucru, vom face un periplu retrospectiv al evenimentelor filosofice ale anului care tocmai s-a încheiat, evenimente care au marcat într-un fel atât viața contemplativă a fiecăruia dintre noi, cât și cultura reflexivă și spiritualitatea românească în genere.
Pentru a ne ghida printre publicațiile și evenimentele filosofice relevante ale lui 2019, îl vom avea ca invitat în studioul Radio România Cultural pe cunoscutul filosof și eseist Adrian Niță, doctor în filosofie și cercetător științific al al Institutului de filosofie și psihologie „Constantin Rădulescu-Motru al Academiei Române.
Vă așteptăm și pe dvs. să vă alăturați dezbaterii noastre, ca de obicei, vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 21.10, pe undele Radio România Cultural sau online pe www.radioromaniacultural.ro .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu